Digital Museum: Hvordan kan virtuel teknologi forbedre deltageroplevelsen?

Digital-November-digital-museum
Digital November / Webinar
12/11 kl.14-15.30
Online

Hvordan mon fremtidens museum vil se ud? Vær med i vores online rundbordsdebat, hvor vi vil diskutere hvordan teknologier som Virtual Reality og Augmented Reality kan bruges kreativt i kulturinstitutioner og museer. Der er fuld gang i udviklingen af kulturoplevelser gennem digitale værktøjer i i museer og kulturinstitutioner verden over. Hvordan kan man bruge teknologi til at skabe en stærkere interaktion mellem den besøgende og kunsten og på den måde skabe ny kunst? Er muligt at gå væk fra den simple illustration af eksisterende kunstværker og artefakter og igangsætte udviklingen af et unikt digitalt sprog?

Tilmelding (klik)

I denne online rundbordsdebat kan du opleve kreative debattører fra Danmark, Finland, Frankrig, Norge og Sverige, der vil dele casestudier og ‘good practice’, der bygger broer mellem kunstnere, teknologien og offentligheden.

Arrangementer på engelsk.

Med:

  • Bo Gustafsson (Sverige), Artistic Director og grundlægger, DVA
  • Kirsten Drotner (Danmark), Professor, Institut for Kulturvidenskaber, SDU
  • Nikita Mathias (Norge), Senior Concept Developer, MUNCH
  • Grégoire Rousseau (Finland), Kunstner
  • Jos Auzende (Frankrig), Artistic Co-Director, La Gaîté Lyrique
     
  • Moderator: Annick Bureaud (Frankrig), Kunstkritiker og kurator, bosat i Paris
     

Et samarbejde mellem De Franske Institutter i de nordiske lande #IFNORDICS : Institut français du Danemark, Institut français de Finlande, Institut français de Norvège og Institut français de Suède. 

Støttet af Institut français de Paris.


I forbindelse med projektet “Digital November”, tilbyder Det Franske Institut i Danmark en række af aktiviteter, som undersøger den digitale revolution gennem debatter, workshops og kunstneriske produktioner.

Novembre numérique - Digital november - webinar