Digitalisering af demokratiet

Digital-November-Digital-democracy
Digital November / Webinar
18/11 kl.17
Online

Lige fra det arabiske forår for snart ti år siden til de gule veste og det aktuelle Fridays for future er sociale medier blevet brugt som platform for ytringsfrihed og politisk aktivitet, der adskiller sig fra de “traditionelle” partier. 

I og med at digitalisering har gjort det muligt lynhurtigt at sprede information og sætte gang i den demokratiske debat, har vi de seneste år oplevet private og statslige aktører udnytte dette til masseovervågning, vi har set handel med personlig data, udviklingen af ‘alternative nyheder’ og udarbejdelsen af sikkerheds- og sundhedspolitikker, der truer den individuelle frihed. De to debattører vil sammen diskutere, hvordan sociale medier påvirker den demokratiske praksis på godt og ondt.

På engelsk.

Tilmelding

D. 18. november kl. 17 vil Albert Ogien og Niels Ivar Larsen diskutere, hvordan sociale medier påvirker den demokratiske praksis på godt og ondt.


Arrangement er en del af  Novembre Numérique (Digital November), hvor de franske institutter verden over sætter fokus på brugen af teknologi i vores samfund og daglige praksis i sociale og professionelle sammenhænge.

Novembre numérique - Digital november - webinar

 

Tjek vores program ud på vores kalender online:  https://institutfrancais.dk/fr/evenements/agenda