Journée pédagogique des professeurs de français

Fransk sprog / Formation
Fredag ​​5. november 2021
Københavns professionshøjskole - Campus Carlsberg

Den digitale omstilling af vores samfund er accelereret i forbindelse med den globale pandemi, og skolen har befundet sig midt i denne presserende, men nødvendige forandringsproces.

Fjernundervisning har således tvunget tusindvis af underviser til at gentænke deres undervisningsscenarier, finde på nye undervisningssituationer, løse hidtil ukendte problemstillinger, som var forbundet med de nye digitale undervisningsmiljøer.

Til årets Journée pédagogique tilbyder vi jer et kursusprogram, som vil kunne hjælpe jer med at løfte og gennemføre den udfordring, som møder jer i form af den digitale omstilling på det pædagogiske plan.

Kom og hør om digitale redskaber og materialer, som kan udgøre nogle fremragende løftestænger og autentiske inspirationskilder til udformningen af jeres fremtidige undervisningsscenarier. Formålet med de aktiviteterne, som vil blive præsenteret i løbet af kursets workshops, er at give jer inspiration til nye pædagogiske tiltag, som vil hjælpe jer med at føle jer mere hjemme og selvkørende i jeres undervisning.

For at få det største udbytte ud af den digitale udvikling af undervisningen, er det vigtig at bevare eleverne i centrum og imødekomme deres nye behov, alt imens deres glæde ved at lære øges.

Se programmet og tilmed dig

Tilmed dig her senest d. 28. oktober.

 

Pris : 750 DKK

 

 

.

.