KOMPETENCEGIVENDE KURSUS – BLIV EKSAMINATOR OG CENSOR PÅ DELF-EKSAMENERNE (NIVEAU A1, A2 OG B1)

Fransk sprog / Konference
20., 21. og 22. januar 2022
Institut français du Danemark, Studiestræde 5, 1455 København K

Det Franske Institut i Danmark kan med glæde tilbyde dig et kursus, som giver dig kompetence til at være eksaminator og censor på DELF-prøven. 

Ønsker du at supplere din uddannelse?
Vil du gerne promovere franske sprog på din skole gennem et diplom? Få kompetencer til at være eksaminator og censor på DELF-prøven på A1-, A2- og B1-niveau.

Hvorfor få kompetence som eksaminator og censor til DELF-prøven? Det Franske Institut i Danmark og CIEP tilbyder dig et kursus, som giver dig kompetencer til at være eksaminator og censor på DELF-prøven på A1-, A2- og B1-niveau. Når du har bestået kurset, vil din skole kunne fungere som officielt eksamenscenter

Hvorledes er kurset organiseret? Kurser løber over tre dage, hvor du stifter bekendtskab med Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog og lærer at evaluere elevernes fremstillinger i forhold til referencerammens kriterier.

Hvilke fordele giver det din skole? At kunne tilbyde DELF-diplomet giver din skole mulighed for at skille sig ud fra andre skoler ved at kunne tilbyde eleverne et diplom, som er anerkendt i hele verden, og ved at fremhæve deres sprogkompetencer.

Hvilke fordele giver DELF dine elever? Takket være DELF-diplomet kan eleverne dokumentere deres franskniveau. Desuden giver DELF-eksamen dem mulighed for at øve sig til deres danske eksamen. DELF-diplomet er gyldigt hele livet.

Pris: 900 DKK (450 DKK hvis din skole allerede tilbyder DELF) se betalingsbetingelser på tilmeldingsformularen.

Tidspunkt: 20., 21. og 22. januar 2022 (fra kl. 9 til 17 h)

Sted: Institut français, Studiestræde 5, 1455 København K

Deltagelse i alle moduler er obligatorisk.

Kontakt venligst Emmanuel Zimmert : ez@institutfrancais.dk –  Tlf: 33 38 47 01

Tilmeldingsformular online
=> For yderligere information om DELF-diplomet: France Education International

.