Kursus: Lær eleverne fransk ved at spille teater!

Fransk sprog / Formation
17/09/2021 - 10:00 - 16:00
Institut français du Danemark, Studiestræde 5, 1455 København K

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE PLADSER.

På dette spændende kursus vil du få gode idéer og praktisk erfare, hvorledes dine elever kan lære fransk gennem skuespil og teater. Kurset baseres på metoden « 10 sur 10 - théâtre en classe de FLE », som er udviklet af Jan Nowak. Denne metode tager udgangspunkt i tekster af nulevende fransktalende forfattere, deltagernes indlevelsesevne og gruppens samhørighed og lægger op til en undervisning- og indlæringsproces, hvor eleverne kan finde glæde og blive fortrolige ved det franske sprog med alt hvad det rummer af følelser, kommunikation og menneskelighed. Kort sagt – det er nemt og det er sjovt !

I løbet af kurset vil du møde en hel vifte af øvelser og enkle teknikker som motiverer og tilskynder eleverne til at udtrykke sig naturligt og performe – og gennem disse øvelser bliver hverdagen til teater og skuespillet nyttigt i hverdagen – og styrker elevernes franskkundskaber.

Tid og sted: fredag d. 17. september kl. 10-16 på Institut franҫais du Danemark. Kurset er på fransk.

Underviser:  Jan Nowak er inviteret til København af Institut franҫais du Danemark i samarbejde med Fransklærerforeningen. Jan Nowak er både skuespiller og fransklærer og har stor succes i hele verden med sine teaterkurser. Han modtog i 2018 prisen, le Prix Richelieu Senghor, for sin fantastiske undervisningsmetode til at lære fransk gennem teater.

Tilmelding her  

Kontakt: Maj Dannemand – mkd@institutfrancais.dk