Pierre Rosanvallon i samtale med Rune Lykkeberg

Pierre Rosanvallon
Debat & konference / Interview
07/10 - kl. 17-17.45
Online

Vær med digitalt, når den verdenskendte franske forfatter, historiker og sociolog Pierre Rosanvallon taler med Informations chefredaktør Rune Lykkeberg.

Sammen sætter de fokus på Rosanvallons nyeste bog Populismens Århundrede, som er en del af Europæiske Ideer serien. 

Populismens århundrede er det første bud på en sammenhængende teori om og kritik af populismen som politisk projekt. I bogen undersøger Pierre Rosanvallon populismens elementer, trækker de historiske linjer op og sætter det hele på politiske begreber.

Rosanvallon (f. 1948) er fransk historiker og sociolog og har været professor ved Collège de France siden 2001. Hans bøger er oversat til adskillige sprog. Med Populismens århundrede udkommer han for første gang på dansk.


Tidspunkt: onsdag den 7. oktober kl. 17-17:45 (du vil blive lukket ind digitalt fra ca. kl. 16:55).

Hvor: På Zoom 

Tilmelding: Arrangementet er gratis for informations abonnenter og koster 50 kr. for ikke-abonnenter. Når du har tilmeldt dig, modtager du en kvittering for tilmeldingen.
Klik her: https://butik.information.dk/collections/arrangementer/products/pierre-rosanvallon-i-samtale-med-rune-lykkeberg

Inden arrangementet, får du så en mail med et link, som giver dig adgang til selve arrangementet. 

Tilmelding skal ske senest onsdag den 7. oktober kl. 16:00.

Hvis I er flere om at kigge med på én skærm, behøver I blot at bestille én enkelt billet til arrangementet. Det er et digitalt arrangement, så man behøver ikke have en billet pr. person, men pr. skærm. 

Praktisk: Arrangementet foregår på engelsk via videotjenesten Zoom. 

Hvis du ikke allerede har installeret Zoom appen, vil du automatisk blive spurgt om du vil installere den, når du klikker på det tilsendte link. Ønsker du ikke at installere Zoom, kan du blot trykke annuller og vælge ’join from your browser’ (bemærk: dette fungerer ikke via Apple Safari).