Webinar - Bevarelsen af natur og biodiversitet – Det Franske Instituts Nordiske Pris

Videnskaber / Webinar
14. januar 2021 kl. 15.30

De fire Franske Institutter i de nordiske lande (Danmark, Sverige, Norge og Finland) lancerede i 2020 det Franske Instituts Nordiske Pris (French Institute Nordic Award - FINA). Prisen har til hensigt at promovere kulturelt og videnskabeligt samarbejde mellem Frankrig og de nordiske lande og belønne fremragende præstationer på dette område.


Under webinaret vil de Franske Institutter introducere prisvinderne – og deres forskning inden for bevarelse af natur og biodiversitet.
Helena Tukiainen (Finland), Justine Ramage (Sverige), Julie Strand (Danmark) og Annabel Mempel (Norge) vil tale om geodiversitet og biodiversitets dynamik, klimaforandringernes påvirkning på landskaber og mennesker, bevaring af genetik, og sammenhængen mellem naturbevaring og internationalt samarbejde.

Tilmelding : https://bit.ly/FINA2021


De fire vindere rejser til Marseille for at deltage i IUCN Kongressen fra d. 3. til d. 11. september 2021.

The IUCN World Conservation Congress er verdens største begivenhed inden for naturbevaring. Den samler regeringsledere og ledere fra det civile samfund, oprindelige folks organisationer, handel og den akademiske verden for at udpege de mest presserende miljø- og udviklingsudfordringer, og beslutte, hvad vi kan gøre for at løse dem. I 2021 er Frankrig vært for World Conservation Congress i Marseille: "One nature, one future".