Laure Prouvost på Kunsthal Charlottenborg

Laure Prouvost, Could Cool Claoud (2021). HD digital video (still).
Kunst & udstilling / Udstilling
Fra 21. april til 8. august 2021
Kunsthal Charlottenborg, København K

Den Turner Prize-vindende kunstner Laure Prouvost er aktuel med sin første soloudstilling i Skandinavien. Udstillingen Our elastic arm hold in tight through the claouds kan opleves på Kunsthal Charlottenborg fra den 21. april 

Laure Prouvost, der bor og arbejder i Frankrig, er verdenskendt for sine totalinstallationer og repræsenterede Frankrig ved Venedig Biennalen 2019. Prouvost arbejder i et fabulerende kunstnerisk formsprog, der spænder fra film og installation til skulptur, lyd og performance. Hun er kendt for sine sanselige, surrealistiske og stemningsfulde totalinstallationer, der på humoristisk og idiosynkratisk vis skaber en ramme for hendes filmværker. Her udviskes grænser mellem fiktion og virkelighed og sprogets flertydighed udforskes.

Med udstillingen Our elastic arm hold in tight through the claouds omdanner Prouvost hele Kunsthal Charlottenborgs nordfløj til en labyrintisk installation, der skaber sin helt egen, overjordiske verden. Udstillingen er skabt som en totaloplevelse, der med en ny videoinstallation produceret i samarbejde med Australian Centre for Contemporary Art (ACCA) i Melbourne vil introducere publikum til Prouvosts livlige, fængslende og ofte humoristiske kunstneriske praksis.

Udstillingsåbning: 21. april kl. 12-20

Læs mere om udstillingen på Kunsthal Charlottenborgs hjemmeside