Konference

Fransk for en Hund

Institut français du Danemark - Studiestræde 5
04.09.2023 - 07.12.2023

Til efteråret relancerer Institut français konceptet Fransk for en hund! Kom og deltag i konferencer og debatter på letforståeligt fransk for kun 100 kr. – og nyd et glas fransk vin til sidst for at afslutte aftenen på ægte fransk manér!

 

Vores program byder på to foredragsrækker:

  1. Foredragsrækken "Femmes en pleine lumière", hvor du stifter bekendtskab med mere eller mindre kendte kvindelige kunstnere, som har sat deres præg på kunst- og kulturhistorien. Blandt disse billedhuggeren Camille Claudel, skuespillerinden Sarah Bernhardt og maleren Séraphine de Senlis...
  2. Foredragsrækken "Parlons de...", som vil berige dit kendskab til den franske kulturarv. Kom om hør om Provence, kærlighedshistorier på Versailles-slottet eller den kendte forfatter Edouard Louis.

 

Fransk for en hund henvender sig til dem, som allerede taler lidt fransk, og som ønsker at dygtiggøre sig og lære mere om fransk kultur ved at introducere endnu mere fransk i deres hverdag.

Billetterne kan købes på Billetto (se nedenfor) og nye temaer vil regelmæssigt blive tilføjet på vores hjemmeside og på vores sociale medier!

 

 

PROGRAMMET FOR 2023

 

Parlons de Suzanne Valadon

"Parlons de Suzanne Valadon"

 

Parlons de Virginie Despentes

"Parlons de Virginie Despentes"

 

Parlons de Edgar Degas

"Parlons de Edgar Degas"
Reserver din plads →

 

Maleri af Berthe Morisot

"Berthe Morisot et les peintres du siècle des lumières"
Reserver din plads →

.