Bog

Inkluderende rum - en feministisk tilgang af Anne Labroille

KU-IGN (Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning), Rolighedsvej 23, Frederiksberg C, Fælleshuset 1. sal, ‘von Langen’.
09.03.2023 / 16.00 - 17.30

📐✏️👷‍♀️ Inkluderende rum - en feministisk tilgang

Et foredrag om det københavnske landskab af Anne Labroille

Efter sin deltagelse i debatten i anledning af Kvindernes internationale kampdag 2023, arrangeret af Dansk Arkitektforening og EUNIC Danmark, er Anne Labroille inviteret til at holde et foredrag i Copenhagen Landscape Lectures.

I sit Copenhagen Landscape Lecture vil Anne præsentere sine tilgange, sine metoder og måder at arbejde på. Desuden vil hun reflektere over ligestillingsspørgsmål som sammenfiltret med inklusion - også i rumlige spørgsmål.

Efter foredraget og diskussionen vil der blive afholdt en uformel reception.

-

Foredraget er det første arrangement som led i et nyetableret samarbejde mellem CLL og Institut français du Danemark.

Copenhagen Landscape Lectures arrangeres af Forskergruppen for Landskabsarkitektur- og urbanisme og er en forelæsningsrække åben for alle på tværs af by, land, uddannelse og praksis, som har interesse i hvordan vi former vores omgivelser.

-

Anne Labroille (FR) er arkitekt og byplanlægger med speciale i bæredygtige og inkluderende byudviklingsprojekter. Hun er lektor på kandidatuddannelsen i byplanlægning på Paris Nanterre University. Hun er meget engageret i ligestilling og kønsspørgsmål, og er medstifter af foreningen Mémo - Bevægelse for ligestilling i projektledelse.

🕓 TID: 09.03.2023 - fra 16:00 til 17:30

👉  STED: KU-IGN (Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning), Rolighedsvej 23, Frederiksberg C, Fælleshuset 1. sal, ‘von Langen’.

👉 FACEBOOK BEGIVENHED 

.