Baggrund

Studer i Frankrig

Axel Raphalen
ar@institutfrancais.dk
+4526227850

Campus Frankrig

Kunne du tænke dig at studere i Frankrig?

Campus France vejleder, forbereder og støtter danske studerende, der ønsker at studere i Frankrig. Som officielt agentur for det franske ministerium for videregående uddannelse kan vi give dig information om studieperioder, Erasmus+-programmet og alle andre mobilitetsrelaterede universitetskurser i Frankrig. Uanset om du vil studere på fransk eller engelsk, skal du ikke tøve med at spørge os til råds.

Vi kan hjælpe både danske og franske studerende med deres udvekslinger og give dig information om de forskellige stipendieprogrammer (såsom Erasmus+ og alle de andre franske og europæiske stipendier).

Franske universiteter, videregående uddannelser og forskning i Frankrig er bredt anerkendt i hele verden. Mange franske universiteter og Grandes Ecoles er godt placeret på de mest anerkendte internationale ranglister.

I Frankrig tilpasser Grandes Ecoles og franske universiteter deres kurser til udenlandske studerende og opmuntrer til internationale udvekslinger. På fransk eller engelsk, Frankrig tilbyder en bred vifte af fremragende kurser!

I forbindelse med universitetsarrangementer tager Campus France Danemark ud for at møde unge mennesker på alle universiteterne i Kongeriget Danmark. Tøv ikke med at kontakte os i forbindelse med dine studenterarrangementer eller for at introducere dig til at studere i Frankrig. Vi har et kontor på Institut Français på Frederiksberg.

Find alle de seneste oplysninger på Instagram og Facebook

.