Baggrund

Studer i Frankrig

Axel Raphalen
ar@institutfrancais.dk
+4526227850

Campus France

Vil du gerne studere i Frankrig?

Campus France  vejleder, forbereder og ledsager de danske studerende, som gerne vil studere i Frankrig. I vores egenskab af officiel styrelse for det franske uddannelsesministerium informerer vi om studieophold, Erasmus+ programmet og alle andre mobilitetsprojekter på videregående uddannelser i Frankrig. Du er meget velkommen til at kontakte os med henblik på rådgivning, uanset om du ønsker at studere på fransk eller engelsk.

De videregående uddannelser og den franske forskningsverdens fortræffelighed anerkendes i hele verden. Mange franske universiteter og Grandes Ecoles er godt placeret på de mest velrenommerede internationale rankings.

I Frankrig tilpasser universiteter og Grandes Écoles deres studieforløb til udenlandske studerende og lægger stor vægt på international udveksling. Frankrig tilbyder talrige uddannelser af høj kvalitet både på fransk og engelsk! 

Generel information: https://www.campusfrance.org/en

Campus France møder meget gerne unge i København, men også fra uddannelsesinstitutioner i resten af landet i forbindelse med arrangementer på universiteterne. I er meget velkomne til at kontakte os i forbindelse med studenterarrangementer eller med henblik på en præsentation af mulighederne for at studere i Frankrig. Vi har et kontor på Institut français i hjertet af København

Vi hjælper både danske og franske studerende i forbindelse med deres mobilitetsophold og informerer om de forskellige støtteprogrammer (såsom Erasmus+ og alle de andre franske og europæiske studielegater).

———

Vi træffes telefonisk og per mail – mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 14.00
Find alle de seneste nyheder på
Instagram og Facebook

#bienvenueenfrance #choosefrance #rendezvousenfrance

.