Baggrund

DELF/DALF/TCF

DELF / DALF


Der bliver afholdt DELF/DALF eksamener i uge 48 (2020): 23-27. nov. 2020
For at tilmelde sig bedes du
udfylde blanketten (klik her) og sende den til cathief@institutfrancais.dk indtil d. 2. nov. 2020. DELF (Diplôme d'Études en Langue Française) og DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) er officielle eksaminer i fransk for udlændinge, der udstedes af det franske undervisningsministerium. 

Eksaminerne afholdes i 125 lande verden over, og er bredt anerkendte i gymnasier, på universiteter, i erhvervslivet i Frankrig samt i de øvrige fransktalende lande. DELF eksamen er for kursister med et elementært til øvet niveau. DALF eksamen henvender sig til kursister med et højt niveau i fransk.
 

Mere info om DELF, DELF Junior (under 18 år) og DALF:  klik her 

 


TCF – Test de Connaissance du Français


TCF eksamener vil blive afholdt den 27.november 
For at tilmelde sig bedes du
udfylde blanketten (klik her) og sende den til cathief@institutfrancais.dk indtil d. 26. okt. 2020. TCF er en officiel prøve, der afholdes af det franske undervisningsministerium. Prøven er for alle, der af personlige eller arbejdsmæssige grunde ønsker en præcis vurdering af deres franskniveau. Der gives karakter efter Europarådets 6 trins karakterskala. TCF kræves ved indmeldelse på franske universiteter. Der kræves ingen forberedelse til prøven. Ingen hjælpemidler er tilladt.
 

Mere info om TCF, TCF-Québec, TCF-DAP og TCF-ANF:  klik her