Baggrund

DK DELF/DALF/TCF

DELF / DALF

Der bliver afholdt DELF/DALF eksamener i 2024. Tilmeldingsfrist er mandag 16. september 2024. 

For at tilmelde sig til DELF Tout Public (over 18 år) finder du blanketten her:

For at tilmelde sig til DALF Tout Public (over 18 år) finder du blanketten her:

For at tilmelde sig til  DELF Junior (under 18 år):  klik her 

Mere info om DELF (A1-A2-B1-B2) 

Mere info om DALF (C1-C2) 


DELF (Diplôme d'Études en Langue Française) og DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) er officielle eksaminer i fransk for udlændinge, der udstedes af det franske undervisningsministerium. 

Eksaminerne afholdes i 125 lande verden over, og er bredt anerkendte i gymnasier, på universiteter, i erhvervslivet i Frankrig samt i de øvrige fransktalende lande. DELF-eksamen er for kursister med et elementært til øvet niveau. DALF-eksamen henvender sig til kursister med et højt niveau i fransk.
 

DELF eller TCF-eksamener bruges ofte i forbindelse med optag på franske uddannelsesinstitutioner.
Det er dog vigtigt, at man selv forhører sig om hvilken eksamen og hvilket niveau, der kræves på netop den uddannelsesinstitution, hvor man ønsker at søge ind.

 

TCF – Test de Connaissance du Français

TCF Tout Public eksamen vil blive afholdt den 19.september 2024. For at tilmelde sig bedes du udfylde blanketten (klik her)  inden den 9.august 2024.

Mere info om TCF Tout Public

TCF IRN (Intégration, Résidence et Nationalité) eksamen vil blive afholdt den 20.september 2024. For at tilmelde sig bedes du udfylde blanketten (klik her)  inden den 9.august 2024. 

Mere info om TCF IRN 

TCF Canada eksamen vil blive afholdt den 11 november 2024. For at tilmelde sig bedes du udfylde blanketten (klik her) inden den 27.september 2024

Mere info om TCF Canada

TCF er en officiel prøve, der afholdes af det franske undervisningsministerium. Prøven er for alle, der af personlige eller arbejdsmæssige grunde ønsker en præcis vurdering af deres franskniveau. Der gives karakter efter Europarådets 6 trins karakterskala. Der kræves ingen forberedelse til prøven. Ingen hjælpemidler er tilladt.

.