Baggrund

DK DELF/DALF/TCF

DELF / DALF

Der bliver afholdt DELF/DALF eksamener afholdes i uge 21 i 2023. Tilmeldingsfrist er 21.april 2023
For at tilmelde sig finder du blanketten
her:

Vil du vente med at tilmelde dig til senere på året, vil der blive afholdt Delf B1 eksamen igen  4/10-2023 og Delf B2 eksamen igen  5/10-2023. Du kan først tilmelde dig til disse eksamener efter Delf-eksamenerne i maj. Så kommer der en ny tilmeldingsblanket på hjemmesiden. 


DELF (Diplôme d'Études en Langue Française) og DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) er officielle eksaminer i fransk for udlændinge, der udstedes af det franske undervisningsministerium. 

Eksaminerne afholdes i 125 lande verden over, og er bredt anerkendte i gymnasier, på universiteter, i erhvervslivet i Frankrig samt i de øvrige fransktalende lande. DELF-eksamen er for kursister med et elementært til øvet niveau. DALF-eksamen henvender sig til kursister med et højt niveau i fransk.
 

Tilmelding til  DELF Junior (under 18 år):  klik her 

DELF eller TCF-eksamener bruges ofte i forbindelse med optag på franske uddannelsesinstitutioner.
Det er dog vigtigt, at man selv forhører sig om hvilken eksamen og hvilket niveau, der kræves på netop den uddannelsesinstitution, hvor man ønsker at søge ind.


TCF – Test de Connaissance du Français

TCF Tout Public eksamen vil blive afholdt den 31. marts 2023. For at tilmelde sig bedes du udfylde blanketten (klik her)  inden den 24/2-2023

TCF IRN eksamen vil blive afholdt den 28.april 2023. For at tilmelde sig bedes du udfylde blanketten (klik her)  inden den 24. marts 2023. 

Næste TCF Canada eksamen vil blive afholdt 2024
For at tilmelde sig bedes du udfylde blanketten, som kommer senere på året 
(klik her) i


Næste TCF Quebec eksamen vil blive afholdt l 2024
For at tilmelde sig bedes du udfylde blanketten, som kommer senere på året (klik her) 

 
TCF er en officiel prøve, der afholdes af det franske undervisningsministerium. Prøven er for alle, der af personlige eller arbejdsmæssige grunde ønsker en præcis vurdering af deres franskniveau. Der gives karakter efter Europarådets 6 trins karakterskala. Der kræves ingen forberedelse til prøven. Ingen hjælpemidler er tilladt.

.