Apprendre le français avec l'Institut français

Vi tilbyder franskkurser af høj kvalitet på alle niveauer og for alle aldersgrupper. I kursusprogrammet finder du både generelle kurser og kurser med et specifikt fokus, fx kunst, litteratur eller fransk til turistbrug. Alle vores undervisere har fransk som modersmål. Kurserne foregår online eller i vores lokaler på Frederiksberg.

Hente kursusprogrammet Hent programmet

Tilmeld dig

Se vores kurser

.

Français à la carte

Vores kursuskatalog dækker over kurser på begynderniveau A1 og op til niveau C1, der er for de allerede garvede fransktalende. Hvis du vil kende dit niveau, kan du kan tage en hurtig test ved at klikke på “Sprogtest - kend dit niveau”. Se vores kurser på de forskellige niveauer herunder.

Le service des cours

Download icon

Kursusprogrammet

Lær fransk i vintermånederne: Vores kursusafdeling har endnu engang sammensat et formidabelt program til jer.

Education-gray

Om kursusafdelingen

Undervisning i fransk er en vigtig aktivitet for os, og vi lægger vægt på kvaliteten af vores undervisning og mangfoldigheden i vores tilbud.

Stand

Vores undervisere

Vores hold af professorer består af passionerede mænd og kvinder med meget forskellige baggrunde, men alle har fransk som modersmål!

Office bag grey

Underviser på Institut français du Danemark

Det Franske Institut i Danmark rekrutterer midlertidige FLE-lærere. Har du lyst til at blive en del af vores team af fransklærere? Forbered din ansøgning nu!