Baggrund

Kursusafdeling

Bénédicte Hausmann
bh@institutfrancais.dk
Cathie Funding
cours@institutfrancais.dk
51 50 32 54

Franskundervisning er en vigtig aktivitet for Institut français du Danemark, og vi bestræber os på at tilbyde et varieret kursusudbud af høj kvalitet. Kursusafdelingen udbyder franskkurser på alle niveauer og til alle alderstrin (fra 8 år). Vores kurser kan tilpasses alle formål og interesseområder, hvad enten man henvender sig som privatperson eller på vegne af en virksomhed. Vi arbejder således med forskellige publikum herunder private og institutionelle partnere. Hvad enten undervisningen foregår i vore lokaler, hos kunden eller online tilbyder vi gruppekurser og individuelle kurser.

Vi er altid parate til at tale med vores (kommende) elever, så du er sikker på at komme på det kursus, som passer bedst til dig og dine behov (niveau, tema, frekvens). Vores tilmeldingsprocedure, som både indeholder en del, som skal udfyldes online og en personlig samtale hjælper os til at forstå dine interesser og formål med at lære fransk. Vi bestræber os på at tilbyde personlig vejledning til præcis dine behov.

Der er årligt tilknyttet tyve undervisere - der alle har fransk som modersmål - som gør os  i stand til at tilbyde nye temakurser og specifikke kurser, som imødekommer vores elever uanset hvilket niveau de befinder sig på. Nogle af vore kurser foregår hos de enkelte virksomheder, som ønsker at styrke de ansattes sproglige og kulturelle kompetencer. Alt efter elevernes og lærernes behov udbyder vi også kurser online, som supplerer vores kursuskatalog og gør det muligt at udbyde franskundervisning til elever uden for det storkøbenhavnske område.

Vi er ofte i kontakt med instituttets elever via et nyhedsbrev, som eksklusivt henvender sig til dem. Her tilbyder vi særlige tilbud i forbindelse med vores kulturelle arrangementer og andre former for relevant indhold og ideer til hvordan du kan blive ved med at styrke dit fransk (Frantastique, podcasts, playlists, etc).


Du kan gå på opdagelse i vores kursuskatalog her. Hvis du ønsker at tilmelde dig et franskkursus, kan du lave en foreløbig tilmelding her - vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. 
Hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: cours@institutfrancais.dk 

Eller kontakt os i kursusafdelingen på tlf.nr. 51 50 32 54   eller  på tlf.nr. 26 21 93 43 og spørg efter kursusafdelingen.
Almindelige åbningstider: Mandag-torsdag kl.9.30-17.00  Fredag kl.9.30-12. 
Vi har lukket Kr. Himmelfartsdag 9/5-24 og fredag 10/5-24

À bientôt

fremragende kundekontakt

.