Baggrund

DELF/DALF/TCF

DELF / DALF


Der bliver afholdt DELF/DALF eksamener i uge 46 (2021): 15-19. november. 2021
For at tilmelde sig bedes du
udfylde blanketten (klik her) og sende den til cathief@institutfrancais.dk indtil d. 22. oktober 2021. DELF (Diplôme d'Études en Langue Française) og DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) er officielle eksaminer i fransk for udlændinge, der udstedes af det franske undervisningsministerium. 

Eksaminerne afholdes i 125 lande verden over, og er bredt anerkendte i gymnasier, på universiteter, i erhvervslivet i Frankrig samt i de øvrige fransktalende lande. DELF eksamen er for kursister med et elementært til øvet niveau. DALF eksamen henvender sig til kursister med et højt niveau i fransk.
 

Mere info om DELF, DELF Junior (under 18 år) og DALF:  klik her 

 


TCF – Test de Connaissance du Français


TCF Canada eksamen vil blive afholdt den 12.november 2021
For at tilmelde sig bedes du
udfylde blanketten (klik her) og sende den til cathief@institutfrancais.dk indtil d. 7.oktober 2021. 

TCF ANF eksamen vil blive afholdt den 26.november 2021
For at tilmelde sig bedes du
udfylde blanketten (klik her) og sende den til cathief@institutfrancais.dk indtil d. 22. oktober 2021. 


TCF er en officiel prøve, der afholdes af det franske undervisningsministerium. Prøven er for alle, der af personlige eller arbejdsmæssige grunde ønsker en præcis vurdering af deres franskniveau. Der gives karakter efter Europarådets 6 trins karakterskala. TCF kræves ved indmeldelse på franske universiteter. Der kræves ingen forberedelse til prøven. Ingen hjælpemidler er tilladt.

Mere info om TCF TP, TCF ANF, TCF Québec, TCF Canada og TCF DAP: 

Der findes forskellige TCF eksamener og begrundelser for at tage en TCF eksamen :

TCF  TP ( tout public) : for alle, der vil evaluere deres franskniveau  af  personlige, akademiske eller professionnelle grunde.

TCF ANF (acquisition de la nationalité française) :  for  udlændinge, som gerne vil have mulighed for at opnå fransk nationalitet.

TCF Québec : hvis du vil bosætte dig i Québec og skal evaluere dit fransk niveau i forbindelse med immigrationsproceduren

TCF Canada : hvis du vil bosætte dig i Canada (udenfor Québec-provinsen) og du skal have dit franskniveau vurderet som en del af dine økonomiske indvandringsprocedurer eller opnå canadisk statsborgerskab

TCF DAP (demande d'admission préalable) : hvis du ønsker at tilmelde dig 1.år på « la licence » (L1) eller til en arkitektskole i  Frankrig og endnu ikke har DELF B2 eller DALF –eksamen.