Bandet Acid Arab
Koncert

Acid Arab i Store VEGA

VEGA, Rejsbygade 1, 1759 København V
16.02.2024 / 20:00

Er du klar til at opleve en forrygende livekoncert, hvor vestlig elektronisk musik fusioneres med mellemøstlige vokaler og lyde? Det Paris-baserede electro-crew Acid Arab er klar til at levere et energifyldt live show, der vil skabe endnu en vild og mindeværdig fest.

Kernen i Acid Arab består af de to musikere og DJs, Guido Minisky og Hervé Carvalho, begge opvokset i den multikulturelle smeltedigel i Paris. Deres mission er at skabe et rum for arabisk kultur i moderne elektronisk musik, og det er præcis, hvad de har opnået. De begyndte med at remixe, samarbejde med andre kunstnere og producere sange, men nu komponerer de deres egne numre, ofte med spændende gæsteoptrædener.

Det seneste mesterværk fra Acid Arab, albummet "٣ (Trois)", er ingen undtagelse. Albummet er en samling af stærke dansehits, der drager dig ud på dansegulvet fra det allerførste beat. Her får de besøg af otte forskellige gæstevokalister fra Nordafrika, Syrien og Tyrkiet, herunder kunstnere som Cem Yldiz, Sofiane Saidi, Cheb Halim og Rachid Taha.

I de ti sange på albummet kan du opleve alt fra algerisk gasba, anatolsk trance, syntetisk dabkeh til bionisk raï og meget mere. Acid Arab har ikke blot inkorporeret disse forskellige stilarter, de har også opfundet deres egen unikke lyd, der bryder grænserne mellem genrer. Deres overdådige album udforsker nye musikalske territorier og præsenterer en original, pulserende og yderst dansabel lyd, der afspejler mødet mellem forskellige musikalske verdener. Dette er resultatet af års erfaring med at forene vestlig og østlig musik i deres egen soniske baghave i Frankrig.

.