Et billede af musikeren Pomme
Koncert

Pomme i Lille VEGA

30.10.2023 / 19:00

Sangerinde, sangskriver og musiker Claire Pommet har de seneste år placeret sig forrest på bølgen af moderne fransksproget musik med sin luftige, forførende stemme og intime pop, som hun selv kalder ”small songs written in small rooms”.

Pommes popularitet har kun været tiltagende siden debuten i 2015, og hun har i dag millioner af streams på Spotify, spillet hundredvis af koncerter, fået en pladekontrakt med Polydor Records og modtaget flere statuetter ved French Music Awards (Victories de la Musique).

Hun udgav i 2019 det anmelderroste album Les Failles, der også blev en fanfavorit hos hendes efterhånden store og dedikerede fanbase i hele verden. Albummet bragte hende ligeledes til Danmark som del af en udsolgt koncert kurarateret af What The France i DR Koncerthuset.

I 2022 fulgte hendes tredje album Consolation og i 2023 (Lot 2) Consolation, der i modsætning til Les Failles, som fokuserede på «what was going wrong», ifølge Pomme selv spejder i en mere optimistisk retning og «what makes you feel good».

Til efteråret skal vi mærke alle følelserne på registret i selskab med det franske unikum, når Pomme omsvøber Lille VEGA i sine ”små sange”, der efterlader store indtryk.

Køb billetter lige her.

.