Baggrund

Almene kurser

Institut français du Danemark tilbyder franskkurser af høj kvalitet på alle niveauer og for alle aldersgrupper (fra 8 år). Vi kan tilbyde et kursus, som er tilegnet dine behov og interesser. Alle vores undervisere har fransk som første sprog/modersmål.

 

  KLIK HER  
  SEPTEMBER PROGRAM  

 

Hos Institut français du Danemark garanterer vi kurser af fin kvalitet og med undervisere, der alle har fransk som modersmål og mange års undervisningserfaring. Dette gælder også, når vi nu udbyder vores online-kurser. Vores kvalitets—onlineløsning betyder, at der er færre i grupperne; mellem 5 og 9 elever pr. hold.

For nybegyndere har vi endda sat antallet ned til max. 7 elever pr hold. Det er værd at prøve denne kursusform, selvom den måske er helt ny for dig. Som noget helt nyt vil det også blive muligt at tage kurser i små grupper på 3-4 studerende til en specialpris. For mere information er du velkommen til at kontakte kursusafdelingen.

Franskkurser - Institut français du Danemark

Er du nybegynder? Det er aldrig for sent at lære noget nyt! Vores undervisere føre dig skridt for skridt ind i det franske sprog og dets muligheder.

Taler du allerede lidt eller meget fransk, men ønsker at blive endnu bedre? Vi tilbyder også specifikke kurser, hvor du kan gå i dybden med dine mundtlige eller skriftlige udfordringer og gøre store fremskridt!

Har du lyst til at konversere og diskutere? Lyst til at øve dig i at udtrykke dig på Molières sprog? Du har helt ret, et sprog er til for at blive talt! Vi har lige det, du har brug for: vælg mellem vores temakurser og seminarer - Historie, Litteratur, Samfund, Kunst - dyk ned i den franske kultur på fransk!

Vil du blive bedre til fransk på en hurtig og effektiv måde? Det er muligt! Vi tilbyder intensive franskkurser i august - 2, 3 eller 4 gange om ugen i 1, 2 eller 3 uger. Tilmeld dig allerede nu!