Baggrund

For virksomheder

Franskkurser til virksomheder og organisationer

Tænker du, at det ville være en fordel at kunne tale fransk i forbindelse med et af dine projekter? Kontakt os via vores formular, så vil vi kontakte dig for at tale om dine behov og finde en løsning, som passer til din virksomhed.

Vil du styrke dine relationer til franske virksomheder? Arbejder I på et fælles projekt? Kommunikation er en vigtig del af projektledelse. Vi tilbyder et seminar om interkulturel kommunikation, som kan hjælpe med at identificere forskelle og ligheder mellem fransk og dansk virksomhedskultur (corporate culture). Læs nærmere om vores tilbud her og kontakt os endelig for yderligere information.

 


Interkulturel Kommunikation

Vi tilbyder et seminar i interkulturel kommunikation, der giver jeres virksomhed indblik i fransk arbejdskultur og organisationsadfærd. Baseret på jeres teams specifikke udfordringer giver disse interaktive workshops jer redskaber til, hvordan I bedst håndterer kulturforskellene ved hjælp af øvelser, konkrete problemløsninger og rollespil.

 Mere info her 

 


Individuelle intensive sprogkurser

I en, to eller tre uger og med typisk 9 lektioner per dag à 45 min. lærer du fransk på en optimal måde i en afslappet og professionel atmosfære. Antallet af lektioner er fleksibelt efter egen tidsplan.

 Mere info her 

 

.