IA, protection des données personnelles, ingérence et désinformation en ligne, bulles de filtres...
Konference

Den franske Tech-ambassadør, Henri Verdier, i København

Ambassade de France / Palais Thott & CBS
Den 03.04 kl 17 & den 04.04 kl 16.30

Onsdag den 3. og torsdag den 4. april kommer den franske Tech-ambassadør Henri Verdier til København for at deltage i to konferencer

Onsdag den 3. april kl. 17 stiller han op til et interview med den danske journalist Henrik Føhns på den franske ambassade om de sociale netværks indflydelse på den offentlige debat og problemerne med indblanding og desinformation online.

Gratis adgang med tilmelding: KLIK HER!

Torsdag den 4. april kl. 16.30 deltager han i en paneldiskussion om "Data Privacy & Surveillance" på CBS Tech Day 2024.

Læs mere om arrangementet ved at KLIKKE HER!
(Gratis adgang med tilmelding)

Henri Verdier er Frankrigs Tech-ambassadør i det franske Europa- og Udenrigsministerium. Siden 2018 har han ledet og koordineret det franske digitale diplomati. Tidligere var han Frankrigs tværministerielle direktør for digitale og informations- og kommunikationssystemer, og han var direktør for Etalab, Frankrigs agentur for åbne offentlige data.
Henri Verdier er også iværksætter: han var medstifter og CEO for MFG Labs, en start-up, der beskæftiger sig med social data mining, og bestyrelsesformand for Cap Digital, den fransk-tyske datastyringsvirksomhed.

Han er også medforfatter til tre bøger, bl.a. Le Business de la haine : Internet, la démocratie et les réseaux sociaux (Calmann Levy, 202), hvor han undersøger den økonomiske model for sociale netværk og kritiserer dens skadelige virkninger på den offentlige debat og demokratiske overvejelser.
Læs mere om bogen ved at KLIKKE HER!

Henrik Føhns er prisbelønnet redaktør og vært på podcasten Techtopia, der udgives af Ingeniørforeningen IDA. Han har lavet internationale reportager om digital teknologi og futurisme siden 1990. Moderator, taler, klummeskribent og forfatter om alle emner relateret til digital teknologi. Tidligere ankermand, redaktør og medstifter (1994) af det prisvindende radioprogram Harddisken på DR.

.