Udstilling

Concert Live Paint-Mapping

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 Copenhagen
17.11.2023 / 20:00

Det Franske Institut i Danmark har inviteret de franske kunstnere JA Dupont og Jules Guissart til LiteraturHaus den 17. november kl. 20 til en live paintmapping-performance. Det vil finde sted i samarbejde med DJ oqbqbo, som vil spille et dj-sæt.
Live Paint-Mapping Concert er et livligt samarbejde mellem tre discipliner - digital kunst, maleri og musik. I LiteraturHaus' unikke rammer, vil de tre kunstnere arbejde sammen om at skabe et flygtigt kunstværk, der kombinerer fordybende musik, lys og maleri. Det er en dialog mellem tre kunstnere, mellem lys, maleri og musik, der kommer til at udfolde sig for øjnene af tilskuerne.

Et udvalg af franske vine vil blive serveret i baren i løbet af aftenen.
Der er gratis adgang, men vi beder dig om at tilmelde dig via Billetto.

OM JA DUPONT
JA Dupont Castro er en fransk-colombiansk kunstner, der siden 2014 har arbejdet med paintmapping, hvor han koreograferer lys i rummet i samarbejde med samtids- og street art-kunstnerer.

OM OQBQBO
oqbqbo er navnet på den russiskfødte, københavnerbaserede Nastya Sipulina. Hun er tilknyttet det danske label Posh Isolation, hvor hun repræsenterer den mere melodiske del af listen. oqbqbo kombinerer drømmende synths og melankolske rytmer sammen med klare melodier og ofte ordløse stemmer som en illustration af den mørke skønhed i vores nutid. Hendes seneste udgivelser består af samarbejder med kunstnere som "Scandinavian Star" og "Vallmo", især med singlerne 'Airdrops', 'Dandelions' og et bidrag til YEAR0001 label-kompilationen 'Rift One'

.