Queenie, Harlems gudmoder
Festival

Den franske tegneseriekunstner Aurélie Levy på Copenhagen Comics festival

Copenhagen Comics ; Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V
Lørdag d. 28. maj 2022 kl 14.30

Den franske tegneseriekunstner Aurélie Lévy, der sammen med Elizabeth Colomba er medforfatter til den grafiske roman Queenie, som for nyligt udkom på dansk på forlaget Umpff under titlen Queenie, Harlems gudmoder, vil møde publikum lørdag d. 28. og søndag d. 29. maj 2022 på Copenhagen Comics Festival.

Lørdag den 28. maj kl. 14.30 vil Aurélie Lévy indgå i en dialog med sin oversætter Marlene Wulff Olsen på hovedscenen på Copenhagen Comics.

QUEENIE (Forlaget Umpff)
Harlem. 1933. En sirligt klædt sort kvinde bliver løsladt fra fængslet. Hendes navn er Stéphanie St Clair. og hendes særlige kendetegn er en tyk fransk accent og en usædvanlig talbegavelse. Den berømte Queenie, der er født i fattigdom på Martinique, er leder af Harlems undergrundslotteri. Med hjælp fra en håndfuld loyale medskyldige har hun tålmodigt opbygget et veritabelt kriminelt imperium, der styrer Harlem, mens hun beskytter indbyggerne mod politibrutalitet.
En spændende grafisk roman, der er direkte inspireret af en sand historie.

En anden fransk tegneseriekunstner, Thierry Capezzone, vil også være til stede på Copenhagen Comics og vil signere sine bøger lørdag den 28. maj fra kl. 16 til 17.

Læs mere om Copenhagen Comics ved at KLIKKE HER !

.