Udstilling

"But the Flesh is weak - act 6, the stronger, the better!” - inter.pblc præsenterer Samuel Fasse

Hamletsgade 6, st. 2, 2200 København
05.01.2024 - 20.01.2024

Udstillingsstedet inter.pblc præsenterer Samuel Fasses arbejde fra den 5. til den 20. januar med "But the Flesh is weak - act 6, the stronger, the better!”.

Udstillingen er struktureret som et levende rum, en slags bevægelig membran. Det er en installation bestående af skulpturer, LED-skærme, strækbare tekstilpaneler og 3D-sandprint (alt sammen resultatet af kunstnerens forskellige samarbejder med institutioner som kunstcentret Confort Moderne, et tysk bioteknisk laboratorium og Ecole des Arts et Métiers d'Aix en Provence ....).

Dette er endnu et kapitel i den overordnede fortælling om But the flesh is weak, som blev vist på Nice-biennalen, Rencontres de la photographie d'Arles og Salon d'été (Sans Titres x Fitzpatrick galleries / The Performance agency).

Samuel Fasse (1995) er en multimediekunstner, der bor og arbejder i Paris. Han har studeret mode på Royal Academy of Fine Arts i Antwerpen. Han har deltaget i en række solo- og gruppeudstillinger, bl.a. på Palais de Tokyo, Galerie Bubenberg, Galerie Charraudeau, Galleria Continua, Nice Biennalen og Rencontres d'Arles.

Der er gratis adgang.

 

 

©

Musik i realtid af Amosphere, 3D-design lavet med Axel Korban

I samarbejde med Nino Filiu, Natacha Voranger

3D drevet af Socle-kollektioner

.