Mise en Lumières af ENTER.black : fransk lysperformance på Det Thottske Palæs facade (Den Franske Ambassade))
Article

Mise en Lumières af ENTER.black : fransk lysperformance på Det Thottske Palæs facade

Den Franske Ambassade i Danmark
23.03.2023 / 19.30 - 22.00

I forbindelse med fejringen af 100 års fransk diplomatisk tilstedeværelse i Det Thottske Palæ giver den franske ambassade carte blanche til det franske digitale kunstnerkollektiv ENTER.black, som d. 23. marts fremviser en unik visuel og musikalsk performance, der leger med de arkitektoniske linjer på facaden af det emblematiske og historiske københavnske palæ.

Forestillingen kan ses fra Kongens Nytorv fra kl. 19.30 🕢

Kunstnerkollektivet ENTER.black blev grundlagt i 2019 og har base i Paris. Deres kunst har fokus på publikums indlevelse og fordybelse. I et møde mellem nye udtryksformer og teknologisk nytænkning forbinder ENTER.black talenter og kreative miljøer gennem skabelsen af multisensoriske installationer.

ENTER.black står bag "BABEL", som er et af uddannelsesprogrammet CPH:LAB 2022-2023s ni immersive projekter, som præsenteres på CPH:DOX 2023 fra d.15. - 26. marts i København, samt på Ideal Bar i VEGA d. 24. marts og på Lille VEGA d. 20. april.

Visningen af dette lysværk er gjort mulig takket være støtte fra Panasonic Connect, Institut Français i Paris og eventbureauet Nus/Nus.

👉 Find denne begivenhed på Facebook : “Mise en Lumières” af ENTERblack 

.