Foredrag

Tegneserietegneren Thierry Robin i København

Nørrebro Teater - Ravnsborggade 3, 2200 København
17.02-01.04.2023

Thierry Robin, tegneren bag "Stalins død" kommer til København i forbindelse med præmieren på teaterversionen af tegneserien, som vises på Nørrebro Teater fra d. 17. februar 2023.

Efter sin succes hos læserne blev tegneserien "Stalins død” filmatiseret i 2017 af den britiske skuespiller og instruktør Armando Iannucci, og derefter tilpasset til teatret af forestillingens instruktør Nicolei Faber.
Denne veldokumenterede komedie begynder den 2. marts 1953, i det øjeblik, hvor Josef Stalin dør af et slagtilfælde. Den skildrer den arvefølgekrig, der begynder mellem de forskellige medlemmer af den sovjetiske regering, og slutter få dage senere med udnævnelsen af Nikita Khrusjtjov som leder af Sovjetunionen. Det er en politisk satire, der bevæger sig mellem virkelighed og historisk fiktion.

Mandag d. 20. Februar kl. 16.30 deltager Thierry Robin i et litterært møde på Den Franske Ambassade (Kongens Nytorv 4) i selskab med sin danske forlægger Christopher Ouzman og sin oversætter Søren Vinterberg.
(Samtale på engelsk)

ARRANGEMENTET ER GRATIS, MEN TILMELDING ER OBLIGATORISK : 
👉 KLIK HER!

Thierry Robin deltager i øvrigt i en signeringsseance lørdag d. 18. februar fra kl. 13.00 Faraos Cigarer på Strøget (Vimmelskaftet 47-49).

Thierry Robins besøg er organiseret i samarbejde med Forlaget Faraos, Nørrebro Teater, og Teaterforlaget Nordiska.

.