Festival

Copenhagen Photo Festival

Copenhagen Photo Festival: Refshalevej 173C, 1432 København
08. juni 2024 / 11:00 - 14:00

Copenhagen Photo Festival slår dørene op for at fejre sit 15-års jubilæum i år. Det er Nordens største fotofestival, som finder sted fra den 6. til den 16. juni på Refshaleøen.

I den anledning støtter Institut Français du Danemark besøget af den franske kunstner Chloé Milos Azzopardi, som vil lede en workshop "crafting compositions" under festivalen.

En af Chloé Azzopardis ekspertiser er at blande moderne design med organiske materialers tidløse skønhed, hvilket er tæt forbundet med hendes fotografiske projekt, der kombinerer science fiction, poesi og refleksioner over klimakrisen. I denne workshop vil deltagerne lære knudeteknikker, de vil skabe imaginære strukturer ved hjælp af naturlige elementer og iscenesætte dem i futuristiske fotografiske scenarier.

Med denne workshop vil deltagerne lære mere om skønheden og bæredygtigheden i organiske materialer som træ, sten, is og jord. Fra forståelse af forskellige materialers egenskaber til beherskelse af byggeteknikker får deltagerne praktiske færdigheder, som kan anvendes på andre projekter. De vil lære at forbinde forskellige medier for at skabe fotografisk fiktion ved at blande konstruktion, performance, historiefortælling og fotografering. Deltagerne vil også få en dybere forståelse for det symbiotiske forhold mellem kunst og miljø.

Deltagerne kommer hjem med deres eget personlige kunstværk.
NB: Når du køber en workshopbillet, får du også en festivalbillet.

.