Film

EIFFEL kommer i de danske biografer

Cinémas danois
27.10.2022 / 15.15

Efter den succesfulde premiere på Franske Film Mandage får filmen EIFFEL premiere i de danske biografer den 27. oktober.

Den nye franske storfilm er instrueret af Martin Bourboulon og fortæller historien om det berømte Eiffeltårns oprindelse. Romain Duris spiller Gustave Eiffel, og Emma Mackey spiller Adrienne Bourgès, hans barndomskæreste.

Kort om filmen:

Frankrig, 1889. Efter at have afsluttet sit arbejde med opførelsen af Frihedsgudinden, er Gustave Eiffel på toppen af sin karriere. Det ønsker den franske regering at udnytte, og vil have ham til at designe noget spektakulært til verdensudstillingen i Paris. Men Gustave er ikke begejstret for regeringens ideer. Alt ændrer sig dog, da han møder Adrienne - en smuk og mystisk kvinde fra Gustaves fortid. Gamle følelser blusser op på ny, og deres forbudte lidenskab og kærlighed inspirerer Gustave til at bruge verdensudstillingen til et projekt, der vil ændre Paris for altid! Et projekt, der vil trodse tyngdekraften og række mod stjernerne - for Frankrig og for kærligheden!

Se filmens trailer herhttps://youtu.be/DMqatYLO8gA

Fremvisning af EIFFEL den 27. oktober :

  • BIFFEN NORDKRAFT, AALBORG - 18h10
  • BIO NÆSTVED - 15h30
  • REPRISE TEATRET, HOLTE - 15h15
  • VALBY KINO - 17h30
  • Find din nærmeste screening: https://billetter-angelfilms.dk/eiffel-dk

.