Festival en ligne

My French Film Festival

Online
14.01.2022-14.02.2022

MYFRENCHFILMFESTIVAL, 12. udgave  

14. januar til 14. februar 2022  

MyFrenchFilmFestival, den første fransksprogede onlinefilmfestival vender tilbage med et alsidigt program af spille- og kortfilm, som vil være tilgængelige i hele verden - med undertekster på en lang række sprog.

30 film som illustrerer spændvidden i fransksproget film er blevet udvalgt med stor omhu: komedier. dramaer, romantiske film, dokumentarer, animationsfilm, og også et par ældre klassikere.. Filmene er inddelt i 7 temaer: 'French and Furious', 'Bold Youth', 'Voyage, voyage', 'A Cinema of Desire', 'Troubled Identities', og 'Night Tales'. De fleste af filmene er franske produktioner, men der er også film fra Belgien, Schweiz og Canada, samt en enkelt dansk-fransk produktion, animationsfilmen ' Calamity'.

Alle film kan findes på  MyFrenchFilmFestival.com men også på en lang række VOD-platforme, som hjælper festivalen med at nå ud i hele verden, bla. Apple TV, Amazon  Prime Video, Google Play og MUBI. 

Kortfilmene vil være gratis i hele verden, mens det koster 1,99€  pr spillefilm eller 7,99€ for hele pakken på https://www.myfrenchfilmfestival.com/en/

Festivalen er arrangeret af UniFrance, som står for at promovere fransk film og tv i udlandet.

 

.