Udstilling

Spotlight On New French Design

The French Embassy in Denmark, Kongens Nytorv 4
12-14.06.2024 / 11:00 - 19:00

Som en del af 3daysdesign 2024 åbner den franske ambassade i Danmark dørene for at lade dig opleve det bedste fra den nye franske designscene i al sin mangfoldighed i paladsets ikoniske modtagelsesrum.

Denne unikke udstillings hovedværk er »Rondin« af den franske designer Arnaud Lapierre, en elegant bænk specielt bestilt af det franske kulturministerium. Den omfatter også keramik fra Manufactures de Sèvres, et bemærkelsesværdigt billedtæppe fra Manufacture Robert Four og en række forskellige værker skabt af studerende fra nogle af Frankrigs bedste designskoler.

Udstillingen er arrangeret af Institut français du Danemark i samarbejde med Mobilier National, en stor fransk kulturinstitution, der går tilbage til det 17. århundrede, og hvis mission er at bevare den franske stats unikke møbel- og genstandssamlinger. Mobilier National spiller også en vigtig rolle i at støtte og fremme unge franske skabere og moderne design i udlandet. Det er også gjort muligt takket være et samarbejde med Manufacture nationale de Sèvres, Campus Mode Métiers d'art & Design og Manufacture Robert Four, og med venlig støtte fra Institut français i Paris og Paule Mikkelsens Mindelegat.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

  • Tilmelding via Billetto er nødvendig.
  • Der kræves ID ved indgangen til ambassaden.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager er store tasker, kufferter og genstande (scootere, klapvogne ...) ikke tilladt inde på ambassaden.

co-organisateur

.